::

Τα πρωινά μπορείτε να κάνετε ένα περίπατο και να απολαύσετε τον καφέ σας δίπλα στη θάλασσα, παρακολουθώντας τους ψαράδες να επιδιορθώνουν τα δίχτυα τους και τους συνταξιούχους ναυτικούς να παίζουν τάβλι κάτω από τον ήλιο.


::

Η κοντινότερη παραλία είναι μόνο 200 μέτρα με τα πόδια, μια ασφαλής και ήσυχη τοποθεσία, ιδανική για στιγμές χαλάρωσης.


::

Το ψάρεμα στην προβλήτα του Όρμου είναι μια δημοφιλής δραστηριότητα τόσο για τους νέους όσο και για τους μεγαλύτερους σε ηλικία, μέσα από την οποία μπορείτε να επιδείξετε τις ικανότητές σας με μερικές "καλές ψαριές" που θα σας εξασφαλίσουν ένα θαυμάσιο θαλασσινό γεύμα.


::

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εκδρομές με κα'ί'κια στο κοντινό νησί της Σαμιοπούλας, γνωστό και ως το "μαργαριτάρι της Σάμου", όπου θα βρείτε μια υπέροχη αμμώδη παραλία, καθώς επίσης και εκδρομές με μεγαλύτερα σκάφη στην Πάτμο, τους Φούρνους, την Ικαρία, αλλά και την Τουρκία.


::

Για τους λάτρεις της φύσης και της περιπέτειας διοργανώνονται πεζοπορίες στην κοντινή Σπηλιά του Πυθαγόρα, ενώ για τους πιο τολμηρούς δίωρη πεζοπορία μέσα από το βουνό για το μοναστήρι της Ευαγγελιστρίας και τη Βίγλα, την κορυφή του όρους Κέρκη (1450 μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας). Μπορείτε επίσης να μαζέψετε αρωματικά βότανα που είναι διαθέσιμα μόνο σε μεγάλα υψόμετρα.


::

Περπατήστε ή οδηγείστε μέχρι το Μαραθόκαμπο, το μεγαλύτερο χωριό της περιοχής με τις αμέτρητες εκκλησίες, τα παραδοσιακά νησιώτικα σπίτια και τα στενά δρομάκια, χτισμένο πολλά χρόνια πριν πάνω σε λόφους με μαγευτικές θέες.

Pantheon Apartments & Studios (MH.T.E.: 0311Κ033Α0097901), Όρμος Μαραθοκάμπου, 83100, Σάμος
Τηλ/Φαξ: +30 22730 37296, κινητό: +30 6977332943, E-mail: info@pan-theon.gr